Terasztisztító

Mindig is arra vágytál, hogy a reggeli kávéd kortyolása közben a teraszod csodás tisztaságában gyönyörködsz? Itt az ideje, hogy megvalósítsd ezt az álmod! Ezúttal egy igazán különleges kisgépet ajánlunk a tisztítóeszköztárad bővítésére

Ha eddig magasnyomású mosókkal és az ahhoz tartozó HOME készletekkel végezted a fa vagy kő teraszfelület ápolását, akkor biztosan kíváncsi vagy mi a különbségek a PCL 4 és a megszokott módszer között.

A magasnyomású mosók esetében egy tartozékról beszélünk, ahol a készülékre csatlakoztatott fejet irányíthatod a szennyezett felületen - ehhez vannak különböző tisztítószerek is amelyeket ajánlunk - emellett a tömlő és a vezeték a készülékhez kötődik, plusz még egy vizes csővel is meg kell küzdened. Persze nincs ezzel gond, ha egy több feladatra alkalmas megoldást keresel, hiszen csak a tartozékot kell cserélgetned.

A PCL 4 esetében azonban egy kifejezetten a terasz makacs szennyeződéseinek eltüntetésére fejlesztett termékről beszélünk, az áramellátás és a tömlő is közvetlenül a készülékbe csatlakozik.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Ha szeretne értesülni a legújabb akcióinkról, új termékeinkről, akkor kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót