AMIKOR A HIGIÉNIA A LEGFONTOSABB
2020. 04. 08.

Mindenki tud róla, mindenki erről beszél, csak mindenki kicsit máshogy látja a dolgokat.

 

Az első és legfontosabb, hogy kérünk, őrizd meg higgadtságot. Saját magunk legnagyobb ellenségeivé válhatunk, ha kapkodunk, nem összefüggésekben gondolkozunk és ha hagyjuk magunkon elhatalmasodni a pánikot. Egyszerűnek tűnő, alapvető higiéniai folyamatok betartásával máris óriásit tudunk tenni a vírus távoltartása érdekében.

Kärcher gőztisztítókkal a koronavírus ellen

A Kärcher egy független laboratóriumban bevizsgáltatta gőztisztítóinak hatásfokát a vírusok leküzdésében. Az eredmény: helyes használat mellett a készülékek a keményfelületekről a burokkal rendelkező vírusok*, mint a korona- vagy az influenzavírus, akár 99,999%-át, és a háztartásokban előforduló baktériumok 99,99%-át** eltávolítják. Mivel a fertőtlenítőszerek jelenleg elsősorban a járó- és kórházi betegellátásnak vannak fenntartva, a gőztisztítók értékes hozzájárulást jelenthetnek az általános higiénia megteremtésében – a háztartásokban, valamint a kereskedelmi és ipari használat során is.

 

*A Kärcher gőztisztítóval a háztartásokban előforduló, sima keményfelületen végzett pontszerű tisztítás, azaz maximális gőznyomáson történő 30 másodperces gőzölés során a burokkal rendelkező vírusok, mint a korona- vagy az influenzavírus (kivéve a hepatitis B vírus), 99,999%-a eltávolítható (PVC-felületet alapul véve; EN 16615:2015-06 módszerhez igazodva); (tesztcsíra: módosított Ankara vakcínia vírus).

**30 cm/másodperc tisztítási sebességgel és maximális gőznyomással végzett tisztítás során a háztartásban előforduló baktériumok 99,99%-a elpusztítható a háztartásokban elforduló, sima keményfelületeken (tesztcsíra: Enterococcus hirae). 99,999% professzionális SG(V) gőztisztítók esetén EN 16615:2015-06 módszerhez igazodva, PVC-padlón, tesztcsíra: Enterococcus hirae ATCC 10541.

45123_SC_2_5_sink_app_6_CI15_300 dpi (jpg)
 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Ha szeretne értesülni a legújabb akcióinkról, új termékeinkről, akkor kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót